CITGO Motorno Ulje i Maziva

lubes_logoCitgo motorno ulje proizvodi kompanija CITGO, sa sedištem u SAD, država Teksas, i spada u red svetski poznatih proizvođača motornih maziva. Iako u Srbiji, tj. na našem tržištu možda nisu dovoljno promovisani, auto centar “AC Stojanov” je jedan od nekoliko auto servisa u čijoj radnoj praksi su ova maziva zastupljena već godinama unazad. Upravo kroz iskustvo i pozitivne reakcije svojih mušterija servis “AC Stojanov” može da potvrdi svima koji su u nedoumici da su CITGO motorna maziva izuzetnog kvaliteta. Motorna ulja zadovoljavaju sve potrebne standarde koje zahtevaju savremeni dizel i benzinski motori. U servisu se pored motornih, koriste i ulja za menjače takođe iz asortimana kompanije CITGO za čija svojstva zaposleni u “AC Stojanov” imaju takođe samo reči hvale.

Citgo motorno ulje CITGO Petroleum Corporation, Houston, Texas

Za tačan naziv i tip ulja koje je namenjeno za motor ili menjač Vašeg automobila – pozovite ili svratite ŠKODA VW AUDI SEAT auto centar “AC Stojanov“.

Auto centar “AC Stojanov” u sklopu svog servisa ima veliki lager i široku paletu CITGO motornih ulja za sve tipove motora kao i ulja za menjače.

Citgo_sertifikat_ AC_Stojanov

Posetite sajtove kompanije Citgo:

www.citgo.com

www.citgolubes.com