AUSPUH Servis Delovi Zamena Popravka

Auspuh servis u okviru auto centra “AC Stojanov” (Novi Beograd) pruža usluge montaže, demontaže, popravke i kontrole kompletnog izduvnog sistema putničkih vozila.

Vek trajanja izduvnog sistema zavisi najviše od  pređene kilometraže i koliko često koristite vozilo. Vozila koja se najčešće koriste za kraću gradsku vožnju imaju više izražen problem da sistem /auspuh brže korodira nego onima koji voze duže relacije.

Ako je bilo koji deo izduvnog sistema korodirao verovatno je da su i ostali delovi iste starosti u jednakom /lošem stanju.

Po zvuku Vašeg vozila često možete znati da nešto nije u redu:

  • ako se čuje glasno brujanje (moguća je rupa u izduvnom sistemu)
  • čuje se lupanje (oslabio je ili otpao neki od nosača auspuha)
  • zvuk je rezonantan (moguć problem sa prigušivačem ili katalizatorom)

Ukoliko uočite bilo koji od navedenih simptoma vreme je da posetite auspuh servis.

auspuh servis novi beograd  auspuh servis novi beograd 

Auspuh, neizostavan deo svakog motornog vozila, odgovoran je za prigušivanje izlazne buke koja nastaje tokom procesa rada motora. Budući da je tokom svog radnog veka izložen izrazito ekstremnim uslovima, auspuh može da traje dosta kraće od mnogih drugih zamenskih delova na automobilima.

Vek trajanja izduvnog sistema najviše zavisi od kvaliteta samog proizvoda, ispravnosti rada motora, kvaliteta goriva (višak sumpora u gorivu omogućuje stvaranje agresivnih spojeva koji znatno skraćuju vek trajanja sistema auspuha), kao i već spomenuto – od načina eksploatacije vozila.

Za sve vrste vozila auspuh servis na Novom Beogradu, “AC Stojanov” može poručiti i ugraditi:

  • katalizatori (skidanje, zamena, čišćenje)
  • fleksibilne cevi (pletenice, pancir creva)
  • zglobovi i gumeni nosači auspuha
  • cevi i lonci auspuha svih vrsta
  • lambda sonde
  • sportski auspusi
  • ukrasni nastavci auspuha

auspuh servis ac stojanov  auspuh servis beograd

Zahvaljujući vrhunskoj stručnoj osposobljenosti radnika i ugradnji delova poznatih marki, postignut je zavidan kvalitet a samim tim i zadovoljstvo naših korisnika. Pored toga, povoljne cene i garancija su dve osnovne stvari zbog kojih treba da posetite auspuh servis “AC Stojanov“. U servisu možete naići na velik izbor originalnih i zamenskih delova celokupnog izduvnog sistema, uključujući gibljive cevi (pletenice) svih dimenzija i veličina, katalizatore i ukrasne nastavke.

U auspuh servisu dobijate besplatan pregled i savet u slučaju da imate problem sa Vašim izduvnim sistemom!

Klasični izduvni sistemi: u ponudi možete naći atestirane zamenske izduvne sisteme (auspuhe) najvećih svetskih proizvođača. Svaki ugrađeni auspuh ima homologaciju i garanciju kvaliteta. Takođe je moguća i izrada izduvnih sistema po narudžbini.

Cilj zamenskih auspuha je da uz cenu prihvatljivu krajnjem korisniku ponudi kvalitet uz istovremeno zadovoljavanje strogih homologacijskih normi.

Sportski izduvni sistemi: Za ljubitelje tuninga i one koji žele vrhunski kvalitet u ponudi servisa mogu se naći i izduvni sistemi (auspusi) najpoznatijih svetskih proizvođača.

Gde se nalazimo / MAPA