AUTO DELOVI Novi Polovni Ugradnja Nabavka

Novi originalni i zamenski auto delovi


Auto centar “AC Stojanov” je u mogućnosti je da obezbedi veliki izbor novih rezervih delova i opreme za automobile VAG grupacije: ŠKODA, VW, SEAT i AUDI. Usluga u servisu podrazumeva nabavku i ugradnju svih potrebnih novih i originalnih (OEM auto delovi, prva ugradnja) rezervnih auto delova. Pored toga, servis je snabdeven i zamenskim rezervnim auto delovima, koji mogu da imaju nešto povoljniju cenu a dobrog su kvaliteta.

Na sve radove kao i na sve nove auto delove ugrađene u servisu postoji garancija. (osim na potrošne delove, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača)

Auto centar “AC Stojanov” – nabavka, prodaja i ugradnja novih i originalnih VAG auto delova. Pozovite!

auto delovi auto delovi auto delovi

Polovni auto delovi

Shodno zahtevima tržišta i naših dugogodišnjih klijenata servis “AC Stojanov” je u mogućnosti da na Vaš zahtev pribavi i ponudi polovne – ispravne i proverene rezervne delove, uglavnom iz VAG grupacije. Ako Vam je potreban polovan, ispravan i proveren rezervni deo za Vaš automobil – pozovite broj telefona za DELOVE i dobićete informaciju o dostupnosti i mogućnosti ugradnje.

Novi ili polovni?

U zavisnosti od Vaših mogućnosti i realnih potreba, u servisu možete birati između ovih nekoliko kategorija auto delova. Prema želji klijenta, ali svakako pre intervencije, možete se posavetovati i odlučiti koji tip auto delova želite za svoj automobil. Neki od elementa na automobilu u određenim situacijama ne zahtevaju obaveznu zamenu novim delovima pa je u toj situaciji finansijski isplativije izvršiti zamenu polovnim, potpuno ispravanim – fabričiki originalnim delom. Npr. neki originalni a polovni karoserijski elementi (limeni paneli vrata, elementi signalizacije, plastični elementi isl…), mogu se bez ikakvog problema i rizika ugraditi i ponovo koristiti.

Posavetujte se sa serviserima na licu mesta u vezi Vaše nedoumice oko tipova i vrste delova koji se mogu ili Vi želite da se koriste prilikom intervencije na Vašem limenom ljubimcu.

Za pouzdan auto i sigurno putovanje – preporuka servisa su uvek – NOVI i ORIGINALNI delovi !

ALU FELNE daju Vašem autu drugu dimenziju

U servisu “AC Stojanov”, mogu se nabaviti ili poručiti nove ili polovne felne za automobile. Osim čeličnih felni koje su standardne, servis poseduje dobar izbor alu-felni, svih dimezija. Čelične ili ALU felne dimenzija 14″, 15″, 16″, 17″, 18″ ili veće? Pozovite i raspitajte se koje felne su trenutno na stanju ili potražite one koje Vas interesuju.

alu felne prodaja 15 16 17 18 inca skoda seat vw audi 5x112

Gde se nalazimo/MAPA