O NAMA

Popravke. Održavanje. Dugogodišnje iskustvo.

Joel Marshall

Owner
Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus.

Dobro poznata i proverena lokacija za održavanje Vašeg vozila

Ukratko

Auto centar Stojanov je specijalizovan auto centar za popravku, održavanje i servisiranje putničkih automobila i lakih dostavnih vozila iz programa

  • VOLKSWAGEN
  • AUDI
  • ŠKODA
  • SEAT

AC Stojanov je servis opremljen savremenom dijagnostikoma i stručnim kadrovima ne bi li klijentima pružili adekvatnu uslugu .

U našem servisu se mogu izvršiti sve vrste popravki i intervencija na motornim vozilima, redovni servisi, veliki servis, složeni mehaničarski poslovi… Dugogodišnje iskustvo i rad na vozilima VW grupacije čini “AC Stojanov” jednim od najsigurnijih izbora kada je servis i održavanje Vašeg putničkog ili dostavnog vozila u pitanju. AC Stojanov radi u skladu sa najnovijim standardima auto brendova ŠKODA, VW, SEAT i AUDI.
Zaposleni u servisu se trude da svakom automobilu posvete maksimalnu moguću pažnju i primene visok kvalitet obavljanja usluga – servisiranja i održavanja.

Sve na jednom mestu, bez potrebe odlaska bilo gde van našeg servisa

Proveren kvalitet rada

Godinama steknuto poverenje i iskustvo

Our Experts

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Cum sociis natoque penatibus et

Jonathan Roey

Owner

David Doe

Expert Mechanic

Jane Smith

Expert Mechanic

Sve za Škodu na jednom mesto

AC STOJANOV